Τριήμερο Openhouse στην Εταιρεία ''Kouvidis'' στην Κρήτη 2017

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Τριήμερο Openhouse στην Εταιρεία ''Kouvidis'' στην Κρήτη 2017

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τριήμερο Εκπαιδευτικό Openhouse της εταιρείας ΕΜΜ. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΑΒΕΕ που διοργάνωσε στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (ΣΕΗΕΜΛ), στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 , στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στην Τύλισο του Ηρακλείου Κρήτης.

Η ΕΜΜ. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΑΒΕΕ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες πλαστικών σωλήνων στην Ελλάδα με εξειδίκευση στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην παραγωγή τεχνικά καινοτόμων πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων για την προστασία καλωδίων, την αποχέτευση και την αποστράγγιση. Η εταιρεία είναι οικογενειακή, δεύτερης γενιάς, ιδρύθηκε το 1979 στην Τύλισο Ηρακλείου Κρήτης και μετράει ήδη 38 χρόνια εμπειρίας σε εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 25.000 τ.μ. .

Το OPENHOUSE που διοργανώθηκε, αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης των μελών του Συνδέσμου. Οι διαλέξεις, οι εργαστηριακοί έλεγχοι βάσει των προτύπων και οι ξεναγήσεις συνέβαλλαν στην επιμόρφωση και την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας.

Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Είμαστε μια οικογένεια που σήμερα αριθμείται από 100 ενεργούς επαγγελματίες. Μια ομάδα, με κοινούς στόχους, όραμα και μεράκι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναπαύσεως 15Α & Αντωνίου Κ. Δημητρίου

19400 Κορωπί

• Email: info@seheml.gr
  • Τηλ: 210 66 24 676
  • ΦΑΞ 210 66 24 652

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ο ιστότοπος έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.

Ο Ιστότοπος seheml.gr ΔΕΝ χρησιμοποιεί, αποθηκεύει, διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών, ούτε τα μεταβιβάζει σε τρίτους.
Ο παρόν ιστότοπος τρέχει σε πρωτόκολλο HTTPS, μία επιπλέον βαθμίδα ασφαλείας, την SSL (Secure Sockets Layer),μέρος ενός ευρύτερου πρωτοκόλλου ασφαλείας το οποίο ονομάζεται Transport Layer Security (TLS).