Έκθεση elec.tec 2018

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ισχυρό ενδιαφέρον για την “Elec.Tec” και το επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ

Το τριήμερο επιστημονικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων απευθύνεται στον κλάδο, στη νεολαία και στην κοινωνία

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία αναλαμβάνει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης “Elec.Tec 2018” από τις 23 ως τις 26 Φεβρουαρίου 2018, στο MEC της Παιανίας.

Με ημερίδα ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης του καταναλωτικού κοινού για τους κινδύνους ασφαλείας από τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας θα κορυφωθεί το 2o επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ. Έχοντας την αντίληψη ότι «ο ηλεκτρισμός δεν είναι φίλος αλλά ελλοχεύει απειλές που δεν τις βλέπει, δεν τις ακούει και δεν τις μυρίζει» ο άνθρωπος, η διοίκηση της ομοσπονδίας θα παρουσιάσει στους φοιτητές, στους σπουδαστές και στο ευρύ κοινό, τρόπους για τη διαχείριση του ηλεκτρισμού σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Το επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του “Elec. Tec Forum” παράλληλα με τη διεθνή έκθεση “Elec.Tec 2018”. Οι εργασίες θα αρχίσουν το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου με δύο σημαντικές θεματικές ενότητες.

Η πρώτη αφορά στους τρόπους μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος με πρωτόκολλα δικτύωσης LTE και 4G, καθώς και με ψηφιακά σήματα. Η δεύτερη θα παρουσιάσει το πέρασμα της αγοράς στην ψηφιακή εποχή με τη χρήση σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων συναγερμού, CCTV και πυρανίχνευσης.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη που θα αναφερθούν στις μεθόδους απομακρυσμένης διαχείρισης οικιακών συστημάτων (“smart house”) αλλά και στις σύγχρονες τεχνολογίες μετάδοσης πληροφοριών μέσω δικτύων και οπτικών ινών (fiber). Τέλος, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα για την ασφάλεια από τις ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις σε οικιακές και επαγγελματικές υποδομές.

Με αυτά τα δεδομένα μπήκαν οι βάσεις για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του “Elec.Tec Forum” στο οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν με ειδικές ενημερωτικές και συνεδριακές εκδηλώσεις το Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και μερικές από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις του χώρου που συμμετέχουν στην έκθεση.

Το κύρος και την αναγνώριση της 2ης διεθνούς έκθεσης “Elec.Tec” ενισχύουν με τις αιγίδες τους το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλέκτρολόγων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων – Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Οι επιχειρήσεις του ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού, οι επαγγελματίες, οι εγκαταστάτες και οι ηλεκτρολόγοι έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2018 στο MEC Παιανίας, εκεί που θα χτυπήσει ο παλμός της αγοράς.

Οι εξελίξεις για την προετοιμασία της έκθεσης, ειδήσεις για τους εκθέτες και τους επισκέπτες και επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό για την “Elec.Tec” δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.elec-tec.gr αλλά και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Ηλεκτρολόγος».

Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Είμαστε μια οικογένεια που σήμερα αριθμείται από 100 ενεργούς επαγγελματίες. Μια ομάδα, με κοινούς στόχους, όραμα και μεράκι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναπαύσεως 15Α & Αντωνίου Κ. Δημητρίου

19400 Κορωπί

• Email: info@seheml.gr
  • Τηλ: 210 66 24 676
  • ΦΑΞ 210 66 24 652

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ο ιστότοπος έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.

Ο Ιστότοπος seheml.gr ΔΕΝ χρησιμοποιεί, αποθηκεύει, διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών, ούτε τα μεταβιβάζει σε τρίτους.
Ο παρόν ιστότοπος τρέχει σε πρωτόκολλο HTTPS, μία επιπλέον βαθμίδα ασφαλείας, την SSL (Secure Sockets Layer),μέρος ενός ευρύτερου πρωτοκόλλου ασφαλείας το οποίο ονομάζεται Transport Layer Security (TLS).